Tervetuloa vierailija! Voit kirjautua sisään tai luoda tilin.
Myydyimmät

Muutoksia Game42.com hostauksessa

09-01-2014 22:13:54

Terve kaikille,

Meillä olisi pieni ilmoituksen tapainen asia sinulle, joka sivuillemme olet eksynyt tai hakeutunut. Tästä hetkestä eteenpäin Game42.com toimii puhtaasti harrastetyyppisenä peliservuhostaajana ja kuten arvata saattaa, jotkut asiat saattavat hiukan muuttua, siitä mihin olet asiakkanamme tai tulevana asiakkaana tottunut.

 

1. Homma pyörii puhtaasti harrasteena, eli emme ole tavattavissa 247 supportin tiimoilta. Olemme paikalla, kun olemme paikalla, yleensä muutaman tunnin viikossa, varmaankin keskimäärin 2-3 päivänä per viikko, epäsäännöllisesti.

2. Vanhana, tai uutena asiakkaana sinun on ymmärrettävä, että me emme ole koko ajan läsnä. Me käytämme edelleenkin ammattilaisten välineitä ja ohjelmia, mutta meidän tosi elämämme on jossain muualla kuin peliympyröissä.

3. Asennamme palvelut "käsin", yleensä noina aikoina mitä yllä mainittiin, ehkä kerran viikos, kun meillä on aikaa. :)

 

Nämä kolme pientä asiaa mielessä pitäen, tulet todennäköisesti huomaamaan nauttivasi silti asiakkaanamme olemisesta. Mutta huomaathan että meidän elämämme on kasvanut pois pelimaailmasta ja meidän on oltava läsnä "siellä". Sydämemme ovat erikseen kanssasi rakas servuadmini, mutta tulevaisuudessa joudut selviytymään välillä omin nokkinesi, ilman sysadminin auttavaa kättä. :)

Niko [-PB-]Punisher Kuronen

Game42.com perustaja

Tags : muutokset, Game42,